Studerende: Skal du til Aspiris kurser?

Aspiri er en af de mest kendte virksomhede inden for dansk studieliv – på godt og ondt.

Berygtet, kan vi næsten kalde virksomheden.

Aspiri tilbyder betalt eksamensforberedende undervisning til ambitiøse studerende på fx jura, medicin og erhvervsrettede uddannelser.

Kurserne varer 1-3 dage og koster omkring 500 kroner per dag.

Aspiri har haft støt medvind over de senere år med flere og flere deltagende studerende. Samtidigt er virksomheden dog under angreb fra såvel politikere som uddannelsesinstitutioner og andre studerende, der mener, det er forkert at betale for undervisning og at det er med til at skævvride samfundet, hvis du kan ’betale dig til bedre karakterer’.

Hvis vi sætter den romantiske forestilling om et 100 % retfærdigt samfund til side i et øjeblik vil jeg gerne fortælle om mine ærlige erfaringer med Aspiri som hyppigt deltagende jurastuderende på kurserne.

faa12Jeg har skrevet bogen Få 12 – En praktisk guide til studerende om, hvordan du skærper fokus under læsningen med de rigtige kosttilskud, hvordan du med de rigtige teknikker kan huske hvad du har lært til eksamen og hvordan du i det hele taget optimerer dit studie med de bedste karakterer. Din investering her er kun 179 kroner (eller 1/3 af en dag hos Aspiri) – og jeg ved, den vil hjælpe dig, hvis du tager imod rådene.

Følg linket her og køb bogen nu – du har den i indbakken om 5 minutter.

Min erfaring med Aspiri

Jeg har deltaget i Aspiris kurser om bl.a. strafferet, familie- og arveret og statsret m.fl. på jurastudiet.

Mine erfaringer er overvejende positive.

Ud af de 6 kurser var 1 af dem med en underviser, der ikke var kvalificeret. Vi fik efterfølgende alle vores penge tilbage. En ukvalificeret underviser er svær at helgardere sig imod, for en gang skal være den første og Aspiri håndterede dette meget fint.

Alle 5 øvrige kurser har været positive oplevelser.

Jeg har oplevet meget dygtige undervisere, der til daglig arbejder i det private erhvervsliv og som selv var blandt toppen, da de selv studerede.

Undervisningen er direkte eksamensforberedende. Der er således fokus på de fx 12 forudbestemte emner, du kan trække til en mundtlig eksamen eller de problemstillinger, de skriftlige eksamener oftest indeholder.

Det er 1-3 intensive dage med undervisning hele dagen i mindre hold, hvor du har god mulighed for kontakt med underviseren.

Jeg kan således anbefale Aspiris kurser til ambitiøse studerende. Kurserne er ikke et quick-fix, hvis du ikke har læst hele året (det findes ikke). Men de kan hjælpe dig et karaktertrin eller to op, hvis du er usikker på dine ting lige nu.

Er det fair at betale for undervisning?

I Danmark er undervisning gratis. Vi har stor social mobilitet, hvor alle skal have lige mulighed for at uddanne sig op af den sociale rangstige.

Betalt undervisning går selvsagt imod dette princip.

Det kan derfor synes uretfærdigt at betale for undervisning – men samtidigt ville det være utænkeligt at forbyde privat undervisning, da vi dog lever i et frit land.

Ud fra en pragmatisk anskuelse kan du vælge betalt undervisning, hvis du mener, det for dig er pengene værd og så i øvrigt tænke mindre om, hvorvidt det for samfundet er det rette. Enhver bør stå sig selv nærmest, da det i første omgang er, hvad der driver samfundet frem.

Hack dit studie om 5 minutter

Aspiri er en vej til bedre karakterer.

Men det er blot en af flere, du som ambitiøs studerende bør jagte.

Jeg har skrevet en hel bog om emnet – du kan se mere her, inklusive præcis hvad den handler om og hvordan du kan have den i indbakken om 5 minutter!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *